събота, 26 юни 2010 г.

Министър Нейков приветства участниците в Балканското по хокей на трева

Министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейкое приветства участниците в Балканското първенство по хокей на трева за юноши и девойки до 16 години, което се провежда в курорта Албена, съобщиха от федерацията.
Ето както каза министър Нейков:
„Имам удоволствието да ви приветствам с организирането и провеждането Балканското първенство по хокей на трева за юноши и девойки до 16 години, което се провежда в курорта Албен. Изборът на България за домакин на тази престижна проява е признание за успехите не българските състезатели и БФ Хокей на трева, която доказа, че работи за развитието и популяризирането на този спорт. Убеден съм, че състезанията ще предизвикат интереса на българската публика, която оценява по достойнство професионализма.

Очаквам освен престижно класиране за нашите състезатели, най-големият успех за България да бъде растящата популярност на този спорт сред младите хора и утвърждаването на страната ни сред балканския елит в хокей на трева. Пожелавам на всички отбори достойно представяне и незабравими мигове в красивия курорт Албена.”

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Petar Beron vs Banite

Petar Beron vs Banite